Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΚΤΥΟ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
  Πρώτη Σελίδα > Δελτία Τύπου > Νέα ταυτότητα για την Europ Assistance

Δελτία Τύπου

Νέα ταυτότητα για την Europ Assistance


ΤΟ ΝΕΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΤΗΣ EUROP ASSISTANCEΑπό τις 12 Δεκεμβρίου η Europ-Assistance υιοθετεί μια νέα ταυτότητα. Για πάνω από 40 χρόνια το λογότυπο της Europ-Assistance αποτελεί μέσο παρουσίας στους πελάτες μας συνοδεύοντας την ανάπτυξή της και ενσωματώνοντας το πρωτοποριακό και καινοτόμο πνεύμα της.

Από τώρα και στο εξής οι φιλοδοξίες της Europ-Assistance έχουν κάνει απαραίτητο να προσαρμόσει αυτή την εικόνα στον κόσμο του σήμερα.

Το καινούργιο μας λογότυπο μεταφέρει τις φιλοδοξίες μας, ενώ κεφαλοποιεί το παρελθόν, φέρνει το μοντέρνο πιο κοντά σε εσάς και την καθημερινή ζωή και θα σας συνοδεύει από εδώ και στο εξής σε όλο τον κόσμο επάνω στις πινακίδες μας καθώς και σε όλα τα εμπορικά μας φυλλάδια. Το καινούργιο μας site έχει εξ΄ολοκλήρου επανασχεδιαστεί για να σας προσφέρει απλούστερη και πιο φιλική πρόσβαση σε όλες τις πληροφορίες σχετικά με την Europ-Assistance.

Συνεχίζουμε να εφευρίσκουμε τα μονοπάτια της βοήθειας στην σύγχρονη ημέρα. Το καινούργιο μας λογότυπο αντανακλά την ικανότητα μας για συνεχή καινοτομία. Αντιπροσωπεύει την καθημερινή δέσμευση 4.000 υπαλλήλων της Europ-Assistance ανά τον κόσμο που βρίσκονται δίπλα σας 24 ώρες την ημέρα, κάθε μέρα.

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ
Οδική Βοήθεια
Ιατρική Βοήθεια
Φροντίδα Ατυχήματος
Ταξιωτική Ασφάλεια