Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΚΤΥΟ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
  Πρώτη Σελίδα > Η Εταιρία μας > Παγκόσμια Παρουσία

Θέτοντας τις βάσεις για σύγχρονη βοήθεια

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ
Η EUROP ASSISTANCE ΔΙΕΘΝΩΣ

Η Europ Assistance διεθνώς αποτελεί μια καινοτόμο ιδέα και η ίδρυσή της χρονολογείται το 1963. Η ιδέα αυτή γεννήθηκε από τον Pierre Desnos με αφορμή τις δυσάρεστες περιπέτειες που αντιμετώπισαν δύο φίλοι του, θύματα ατυχήματος στο εξωτερικό.Πράγματι, εκείνη την εποχή, καμία οργάνωση δεν μπορούσε να εγγυηθεί βοήθεια σε ταξιδιώτες. Η αρχική σύλληψη της ιδέας παροχής αποτελεσματικής βοήθειας σε κάθε ταξιδιώτη που αντιμετώπιζε δυσκολίες εξελίσσεται διαρκώς από τότε, ώστε σήμερα να προσφέρεται μια πλήρης γκάμα παροχών, η οποία καλύπτει πολλαπλές καταστάσεις της σύγχρονης καθημερινής ζωής.

Με αυτά τα δεδομένα η Europ Assistance σήμερα προσφέρει παγκοσμίως τις υπηρεσίες της με ταχύτητα και αποτελεσματικότητα σε κάθε δύσκολη κατάσταση που τυχόν αντιμετωπίζουν οι συνδρομητές της. Η Europ Assistance στελεχώνει, τροφοδοτεί και ελέγχει ένα δίκτυο παροχέων, μοναδικό στον κόσμο: ένα πλέγμα επιχειρήσεων σε διεθνές επίπεδο από τοπικούς αντιπροσώπους που έχουν τέλεια γνώση της περιοχής.

Η Europ Assistance καλύπτει 208 χώρες μέσα από ένα ευρύ δίκτυο συνεργατών και αντιπροσώπων. Απασχολεί 2.815 άτομα που παρέχουν υπηρεσίες βοήθειας 365 ημέρες τον χρόνο, λαμβάνει 30.800.000 κλήσεις ετησίως (1 κλήση κάθε δευτερόλεπτο) μέσα από 33 τηλεφωνικά κέντρα που λειτουργούν 24 ώρες το 24ωρο, προσφέροντας βοήθεια σε 6.400.000 περιστατικά (1 παροχή βοήθειας κάθε 5 δευτερόλεπτα). Ανά τον κόσμο 24 επιχειρήσεις στηρίζονται στα μέσα που τους προσφέρει ο όμιλος της Europ Assistance για την άσκηση της εμπορικής και επιχειρησιακής δραστηριότητάς τους.

 


ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ
Οδική Βοήθεια
Ιατρική Βοήθεια
Φροντίδα Ατυχήματος
Ταξιωτική Ασφάλεια